HONOR az IFA 2024-en: Snapdragon hajtotta PC, eszközre telepített AI Agent és AI Deepfake felismerő rendszer

Vágólapra másolva!
A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.
Vágólapra másolva!

A mobil számítástechnikában az AI nemcsak egy divatszó, hanem forradalom - nyilatkozta a vállalat közleménye szerint George Zhao. A HONOR-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy partnereinkkel együttműködve erőteljes AI képességeket és zökkenőmentes csatlakoztathatóságot biztosítsunk, miközben megvédjük felhasználóink magánéletét. Az iparág vezetőivel való nyílt együttműködés révén olyan eszközöket hozunk létre, amik új lehetőségeket kínálnak mindenki számára.

A Qualcomm Technologies-nál hiszünk abban, hogy az NPU a kulcsa a PC-kben rejlő valódi AI-potenciál felszabadításának - tette hozzá Alex Katouzian. A Snapdragon X Elite az iparágban vezető NPU teljesítményével lehetővé teszi az olyan AI PC-k számára, mint a HONOR MagicBook Art 14, hogy következő generációs AI-élményeket nyújtsanak.

HONOR MagicBook Art 14 Snapdragon: A PC újradefiniálása a mobil AI korszakban

A PC-k világa radikális átalakuláson megy keresztül, amelyet a mesterséges intelligencia fejlődése és a Snapdragon platformok felemelkedése hajt. A HONOR MagicBook Art 14 Snapdragon a HONOR platformszintű AI-képességeinek köszönhetően és az iparág vezetőivel együttműködve kifejlesztve a számítástechnika új korszakát hirdeti.

A HONOR MagicBook Art 14 Snapdragon elérhetőségéről a HONOR majd később ad tájékoztatást.

A Honor standja a berlini IFA-szakkiállításon, a megnyitó előtti napon
Fotó: Origo

A zökkenőmentes AI-élmények a MagicRing erejével

A mobil AI korszakában a zökkenőmentes, operációs rendszerek közötti kapcsolatok tudják igazán kihasználni az AI adta lehetőségeket. A hagyományos megoldások manuális pont-pont kapcsolatától eltérően a HONOR MagicRing lehetővé teszi, hogy ugyanazon fiók több eszköze automatikusan, alacsony energiafogyasztással kapcsolódjon.

A MagicRing nem csak az eszközöket, hanem az eszközök közötti szolgáltatásokat is összekapcsolja. A megoldás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazt a billentyűzetet és egeret használják több eszközön, hogy az okostelefonon kívül más eszközön is fogadjanak hívásokat és értesítéseket, és hogy az okostelefon kameráját a számítógépen vezéreljék. A MagicRing kifejezetten megkönnyíti a több eszközön zajló AI-élményt. Például a Windows on Snapdragon élmény részeként a Cocreator lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerű rajzokkal fantasztikus műalkotásokat készítsenek. A MagicRing felhasználók zökkenőmentesen érhetik el a Cocreatort a HONOR MagicPad 2 készülékükön, és a Magic-Pencil segítségével AI remekműveket rajzolhatnak. Mindeközben a HONOR Magic V3-as AI-radírt a HONOR MagicBook Art 14 Snapdragonon is használhatják ez pedig csak egy példája az innovatív összekapcsoltságnak.

HONOR AI Agent: Az első készülékre telepített AI-ügynök a nyílt ökoszisztémához

A HONOR AI Agent egy forradalmian új, folyamatosan működő személyi asszisztens, amelyet úgy terveztek, hogy javítsa és egyszerűsítse a felhasználók mindennapi életét.

A rendszer aktívan megérti a felhasználók kéréseit és szándékait a nyelvi analízis és a kezelőfelület megértésén keresztül. Az AI Agent folyamatosan tanul és fejlődik, és ez alapján intelligens döntéseket képes meghozni a különböző alkalmazásokban és szolgáltatásoknál. Automatizálni tudja a komplex folyamatokat is: például pár egyszerű hangutasítással több előfizetést is le lehet mondani különböző appoknál.

A jövőbe tekintve a HONOR AI Agent a mobil AI sarokköve lesz, és várhatóan a HONOR Magic7 szériával együtt érkezik meg idén Kínába. Ez az innováció nemcsak a technológia terén jelent ugrásszerű fejlődést, hanem egy új korszakot is beharangoz, ahol az AI zökkenőmentesen integrálódik a mindennapi rutinunkba.

A világ első készülékre telepített AI Deepfake felismerő technológiája

Ahogy a deepfake-ek azaz a nagyon meggyőző, hamisított arcok, hangok mögött álló technológia egyre kifinomultabbá válik, úgy nő jelentősen a visszaélések lehetősége is beleértve a személyazonosság-lopást és az álhírek terjesztését. A HONOR készülékre telepített AI Deepfake felimserő rendszere úttörő megoldást jelent, amelynek célja, hogy megvédje a felhasználókat a deepfake-ektől. Ez az innovatív észlelőrendszer fejlett algoritmusokat alkalmaz a különböző tényezők aprólékos elemzésére, beleértve a pixelszintű szintetikus tökéletlenségeket, a szélek kompozíciós artifactjeit, a képkockák közötti folytonosságot, az arc és a fül közötti hajviselet konzisztenciáját és a szintetikus nyomok pozicionálását. E jellemzők vizsgálatával a technológia képes pontosan azonosítani a manipulált tartalmakat, különbséget téve a valódi anyagok és a megtévesztő alternatívák között - zárul a HONOR sajtóközleménye.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!