Élő adásban rázta le a rendőröket a streamer

mostvalid
MostValid az egyik kickes élő közvetítése során
Fotó: MostValid / Kick
Vágólapra másolva!
Meg akarták állítani közúti ellenőrzésre, de ő inkább elmenekült. A videómegosztó csatornát nem zavarja, hogy egyre messzebbre mennek a streamerei.
Vágólapra másolva!

Tovább öregbítette a hírnevét a Kick élő közvetítéses szolgáltatás, ami mostanra leginkább arról ismert, hogy otthont ad a vállalhatatlan viselkedésük miatt a piacvezető Twitch-ről kitiltott figuráknak. A legutóbb a tartalomért ételfutárosat játszó, borravalót követelő streamerek miatt került rivaldafénybe.

Most ennél messze súlyosabb incidens történt, szeptember elsején a MostValid néven futó streamert kickes élő adásban intették le közúti ellenőrzésre Los Angelesben. Ez neki nem volt ínyére, így magát egy GTA videójátékban érezve odataposott a Camaro gázpedáljára, a saját és a barátnője mellett a forgalomban résztvevők életét kockáztatva próbálta lerázni a rendőröket.

A rendőrök rövid idő után feladták az üldözést, minden bizonnyal nem kívánták veszélyeztetni mások életét és vagyonát, enélkül is felelősségre fogják majd vonni a streamert.

Hírünk írásáig a Kicket cseppet sem zavarta, hogy MostValid élő adásban súlyos és közveszélyes bűncselekményeket követett el, nem tiltotta ki a szolgáltatásból.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!