Közúti balesetben halt meg az autós youtuber

Vágólapra másolva!
A családja és a barátai mellett negyedmillió nézőt hagyott maga után.
Vágólapra másolva!

Nem minden közismert youtubernek adatik meg, hogy előre rögzített videón saját maga közölje a halálhírét a közönségével. Szeptember 22-én kora reggel súlyos autóbaleset történt a Detroit agglomerációjában található Troy településen, egy Corvette Stingray C8 sportautó tisztázatlan körülmények között felborult, több alkalommal is átforogott a teteje körül, végül az oldalára fordulva állt meg az utat szegélyező járdán.

nathan narra
Nathan Narra 270 ezer feliratkozós YouTube-csatornát épített fel a haláláig
Fotó: Facebook

Az első híradásokból annyi derült ki, hogy másik jármű nem volt részese a balesetnek, a kocsiban csak a sofőr ült, akit a kórházba szállítást követően halottnak nyilvánítottak. A baleset egyik szemtanúja ettől függetlenül már az autóról felismerte az áldozatot, mivel rendszeresen ő kozmetikázta a kocsit, a NateNation autós YouTube-csatornát készített Nathan Narra halt meg vasárnap reggel.

A halálos közúti baleset körülményeinek tisztázása még folyamatban van, azonban a kérdéses útszakaszon különösen kora reggelenként és sötétedés után állandó problémát jelent a gyorshajtás. Nathan nyilvánvalóan nagy sebességgel haladt, mikor ismeretlen oknál fogva elveszítette az irányítást a jármű felett.

A volt youtuber videós és közösségi médiás felületeiről mostanra eltűntek a tartalmak. Elsősorban autókról és autós utazásokról készített videókat, 270 ezer felirakozója volt a YouTube-on.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!