Megérkeztek az új Apple legújabb szoftverfrissítései

apple store bírság
Apple Store a kanadai Vancouverben
Fotó: Aditya Chinchure / Unsplash
Vágólapra másolva!
Mától letölthető az iOS 18, az iPadOS 18, a watchOS 11 és a macOS Sequoia. Szinte minden, nem túl régi Apple eszköz oprendszere új verzióra frissíthető.
Vágólapra másolva!

Az Apple kiadta az iOS 18-at - valamint az iPadOS 18-at, a macOS Sequoia-t, a watchOS 11-et és más új frissítéseket -, amelyek számos kulcsfontosságú frissítést hoztak a vállalat eszközeinek működéséhez, és megteremtették a generatív AI-funkciók színterét.

Apple OSX szoftverfrissítés
 Az Apple OS X szoftverfrissítés már letölthető

Az iPadOS 18 rendelkezik számológép alkalmazással, és képes matematikai egyenleteket megoldani jegyzetekben, a watchOS az alvási apnoéra figyel, és mostantól az iPhone-od még az androidosoknak is tud üzenetet küldeni az RCS segítségével.

A jövő hónapban az Apple bétateszteli az Apple Intelligence funkciók első körét az iOS 18.1 frissítésben. Beírhatunk majd a Sirinek, és egy új animációt láthatunk, láthatunk majd AI-összefoglaló értesítéseket, és tesztelhetünk új íróeszközöket. Más új képességek, mint például a képgenerálás és a ChatGPT beépített elérése azonban még odébb van, ezek a következő hónapokban érkeznek, ahogy a vállalat folytatja a szoftverfrissítést.

Összegzés

Az Apple új operációs rendszerei 2024-ben számos innovációt hoztak, amelyek nemcsak a technológiai fejlődést képviselik, hanem a felhasználók mindennapi életét is megkönnyítik. Az iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11 és macOS Sequoia az Apple ökoszisztémájának még szorosabb integrációját eredményezik, miközben növelik a készülékek teljesítményét, a felhasználói élményt és az adatvédelmet. A felhasználók számára ezek az újítások lehetőséget adnak arra, hogy a technológia még hatékonyabb, személyre szabottabb és biztonságosabb legyen.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!