Aktív zajszűrésre is képes a filléres fülhallgató

Vágólapra másolva!
Újabb meglepően olcsó termékkel állt elő a JLab márka.
Vágólapra másolva!

Remek hír jött az olcsón teljesen vezeték nélküli fülhallgatóra vadászóknak, újabb olyan modell mutatkozott be, ami a különösen elérhető ára ellenére már támogatja az aktív zajszűrési funkciót. A JLab Go Pop ANC elsőként az USA-ban vált elérhetővé, és csak 30 dollárba kerül, ami nettó 11 ezer forintot jelent.

jlab go pop anc vezeték nélküli fülhallgató
Nettó 11 ezer forint kínál aktív zajszűrés funkciót a JLab Go Pop ANC
Fotó: JLab

A gyártó szerint a 10 mm-es hangszórói jóvoltából a fülhallgató remek hangzást kínál, bár ebben az árkategóriában nem szabad komoly elvárásokat támasztani a fülesekkel szemben. Egy töltéssel és aktív zajszűrés nélkül olyan hat óra zenelejátszási időt kínál, a töltőtokjában pedig további három teljes feltöltésre elég energia tárolható. A gyorstöltésnek hála 10 percnyi tokban tartással egy óra lejátszási időt nyerhetnek a fülhallgatót választók.

A JLab Go Pop ANC további érdekesebb tulajdonságai közül kiemelhető a Google Fast Pair gyorspárosítás támogatása, a porral és fröccsenő vízzel szembeni védettséget jelölő IP55-minősítés, a Bluetooth multipoint támogatása, a töltőtokba integrált USB-C kábel, továbbá a környezet hangjait átengedő üzemmód.

A JLab szerint a Go Pop ANC jelen pillanatban a legolcsóbb aktív zajszűréses fülhallgató a piacon, azonban ez nem tűnik tényszerűnek, a nemrég bemutatkozott Redmi Buds 6 Lite már itthon is kapható, méghozzá teljes áron 8000 forint alatt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!