Jövőre csúsztatta az Android 15 kiadását a Samsung

samsung galaxy z fold 6
Kinyitott állapotban tabletszerű a Samsung Galaxy Z Fold6
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
A Galaxy S25 mobilcsaládon fog debütálni a OneUI 7.0 felülettel együtt.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években a Samsung kimagaslóan jó munkát végzett az Android újabb főverzióinak mobiljaira és táblagépeire való eljuttatásában. Ennek megfelelően mindenki arra számított, hogy még idén megkezdi a nemrég elkészült Android 15 alaprendszer és a OneUI 7.0 kezelőfelület kombinációjának kiadását a drágább készülékeire, bár szokatlan volt, hogy a következő generációs szoftvere továbbra sem mutatkozott be, lépett nyilvános béta fázisba.

Most tisztázódott a helyzet, a Samsung Developer Conference nyitóelőadásán a vállalat leleplezte, hogy ezúttal nem tartja a megszokott ütemtervét. 

Az Android 15 + OneUI 7.0 szoftvere elsőként a feltehetően januárban debütáló Galaxy S25 mobilcsaládon fog bemutatkozni, a meglévő és megfelelő készülékei pedig csak ezt követően fogják frissítésként megkapni az új szoftvert.

A vállalat nem ment bele az ütemterv megváltoztatásának a részleteibe, ám az esetlegesen csalódott vevőinek azt ígéri, hogy cserébe a OneUI 7.0 egy látványosabb újratervezés lesz, így megéri majd néhány extra hónapot várni rá.

Kapcsolódó érdekességként úgy tűnik, hogy az Android 16 a vártnál hónapokkal korábban elkészülhet

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!