Jön számítógépekre a Marvel's Spider-Man 2

marvel's spider-man 2 pókember
Január végétől a számítógépes játékosokat is behálózza majd a Marvel's Spider-Man 2
Fotó: PlayStation PC LLC
Vágólapra másolva!
Nem kell már sokat várni a PlayStation-exkluzív megjelenésére.
Vágólapra másolva!

A megígértnek megfelelően folytatja az eredetileg PlayStation-exkluzívnak szánt saját játékainak számítógépekre való kiadását a Sony. A God of War Ragnarök és az Until Dawn közelmúltbeli megjelenését követően most fény derült a követő körben befutó játékra is, 2025. január 30-tól a Marvel's Spider-Man 2 teszi majd tiszteletét a platformon.

A Peter Parkert és Miles Moralest felvonultató, általunk is tesztelt akciójáték szinte pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg PlayStation 5-re, a számítógépes változat portolási munkáját a Nixxes Software-re bízta a Sony. 

Rendszerigényről, árról, továbbá PC-specifikus extráktól még nem esett szó, de biztosan játszható lesz hivatalos magyar felirattal.

A Marvel's Spider-Man 2 számítógépes változata a Steam és az Epic Games Store digitális boltokban lesz megvásárolható, az előrendelése még nem kezdődött el, csak kívánságlistázni lehet bennük a játékot.

Nem ez az egyetlen játék, amire már régóta vártak a számítógépes gamerek, 2024. október 29-én végre az első Red Dead Redemption is befut PC-re.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!