Mégsem lesz olcsóbb változat a Samsung csúcsmobiljából

samsung galaxy z fold 6
Kinyitott állapotban tabletszerű a Samsung Galaxy Z Fold6
Fotó: Samsung
Vágólapra másolva!
Állítólag elégedetlenek voltak a prototípussal a döntéshozók.
Vágólapra másolva!

A Samsung szinte fű alatt bemutatta a Galaxy Z Fold6 mobiljának enyhén feltuningolt változatát. A Galaxy Z Fold Special Edition névre keresztelt modell egy picivel nagyobb kijelzőket és 200 MP-es fő kamerát kínál, elhanyagolhatóan vékonyabb profilú házban, enyhén drágábban.

A mobil kapcsán a Samsung egyik illetékese elmondta a SamMobile írójának, hogy egy különálló nagy termék helyett csak a meglévő készülékkínálatának kiterjesztéseként tekint rá a vállalat, egy további opciót jelent a vevők számára. 

Ami ennél is érdekesebb, hogy a kérdésére kerek-perec közölte: jelenleg nincs tervbe véve a Galaxy Z Fold6 olcsóbb kiadásának piacra dobása.

A korábbi pletykák arról szóltak, hogy FE (Fan Edition) név alatt kerülhetett volna piacra az olcsóbb Galaxy Z Fold6. A források szerint egészen tesztgyártásig jutott, azonban a vezetőség még a tavaszi értékelésekor nem találta kellően vékonyabbnak és könnyebbnek a rivális kínai modelleknél, plusz az árvágási kísérletek miatt az S Pen érintőceruzát sem támogatta. A fenti problémák és az általános piaci bizonytalanság hatására először bizonytalan időre elhalasztották a kiadását, majd ezek szerint mostanra konkrétan a kukában végezte a mobil.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!