Ezt a frissítést minden Windows-felhasználó nagyon várta már

windows 11 laptop notebook pc számítógép
Fotó: Windows / Unsplash
Vágólapra másolva!
Óriási előrelépést hoztak a legújabb Windows 11 fejlesztései. Sokkal gyorsabban települnek végre a frissítések.
Vágólapra másolva!

A Windows összegző frissítéseinek telepítése tradicionálisan még az erős számítógépeken is kellemetlen sok időt szokott igénybe venni. A bosszantó helyzetet megelégelve a pazarul kereső Satya Nadella által irányított Microsoft az elmúlt években több lépcsőben is javított az installációjuk hatékonyságán.

windows 11 laptop notebook számítógép computer frissítés
A legújabb frissítés óta gyorsabban települnek a windows frissítései
Fotó: Windows / Unsplash / https://unsplash.com/photos/man-in-gray-long-sleeve-shirt-using-windows-11-computer-4jObbWz5vfI

A munka gyümölcse a nemrég kiadott Windows 11 2024 Update (24H2) főverzióval érett be igazán, a vállalat most konkrét összehasonlítást tett elérhetővé az ügyben a Tech Community blogjában.

Az első teszteléshez egy idén februári frissítési szinten lévő 24H2 buildre telepítették a márciusi összegző javítást. Az új frissítési rendszer kerekítve 46 százalékkal gyorsabb telepítést, 40 százalékkal rövidebb újraindulási időt, továbbá 15 százalékkal alacsonyabb processzorhasználatot eredményezett.

A második tesztelés során egy biztonsági frissítések tekintetében 18 hónapos késésben lévő, 22H2-alapú rendszert frissítettek naprakészre. Ebben az esetben nagyjából 44%-kal csökkent a telepítési idő, 34%-kal volt rövidebb az újraindítási idő, a CPU-használat terén pedig 25% mínuszt tapasztaltak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!