A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tiltakozás A  leggyengébb láncszem ellen

Vágólapra másolva!
Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalma nyílt levélben tiltakozik a tv2 új vetélkedője, a Nincs kegyelem, a leggyengébb láncszem ellen. Véleményük szerint "az eddigi leggonoszabb, legantiszociálisabb, gyűlöletkelő műsor"  veszélyes a gyerekekre, ezért csak 23 óra után kellene sugározni. 
Vágólapra másolva!

Hanti Vilmos, a Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalmának elnöke nyílt levélben fordult a tv2 elnökéhez, melyben kifogásolta, hogy az augusztus 12. óta sugárzott Nincs kegyelem című vetélkedő főműsoridőben látható a képernyőn. Mint írja:, "a Nincs kegyelem - A leggyengébb láncszem című kvízműsoruk a kategóriájában a millenniumi év, de talán az eddigi leggonoszabb, legantiszociálisabb, gyűlöletkelő műsor, amely alkalmas arra, hogy a gyermekek személyiségére károsan hasson". Ezért, a médiatörvényre hivatkozva, kéri, hogy a vetélkedőt csak 23 óra után sugározza a kereskedelmi csatrna.

Hanti levelében emlékezettett arra, hogy a Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalma a kereskedelmi tévék megjelenése után néhány hónappal elindította az erőszakmentesebb televízióműsorokért kampányát a "Gyilkosság nélküli képernyőt!" címmel. A kampányhoz több mint száz civil szervezet, tizenegy egyház és sok gyermekérdekű intézmény csatlakozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!