Külföldön arat, Magyarországon véget ér a BB

Vágólapra másolva!
Nyolcmillió ember nézte az angliai Big Brother negyedik sorozatának indulását május 23-án pénteken, miközben a valóságshow sikertelen, magyarországi második szériáját befejezik.
Vágólapra másolva!

A tv2-s Big Brother 2-vel szemben Nagy-Britanniában a nézők 2003 tavaszán is óriási érdeklődéssel fogadták a Nagy Testvér-t. Május 23-án pénteken a műsor negyedik szériájának premierjét közel nyolc millióan nézték, ami csúcs a Channel 4 kereskedelmi tévéadón sugárzott valóságshow történetében. A Sky News értesülése szerint a BB további sikere érdekében a Sun című bulvárlap a 70 ezer fontos, azaz 24 millió forintos főnyeremény mellé, külön 50 ezret, azaz 17 millió forintot ajánlott fel annak a párnak, aki elsőként hajlandó szeretkezni a kamerák előtt.

Big Brother linkekhttp://vizsla.origo.hu/static/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/teves_vetelkedok,_showmusorok/reality_show-k/Big_Brother/

A sikeresen induló brit Big Brother-rel ellentétben a valóságshow magyarországi változatának nézettsége 2003 tavaszán nem került rekord közelbe. Miután Violát péntek este kiszavazták a nézők, négyen maradtak a műsorban, a következő pénteken, május 30-án pedig mindenki elhagyja a házat. Az első Big Brother-rel ellentétben ugyanis három helyett négy szereplő között dől el, ki nyeri az első díjat, többek között 20 millió forintot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!