A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Milliomos kölyök vagyok, mentsetek meg!

Vágólapra másolva!
Amerikában elkészítik a szórakoztatóipari szereplők dzsungelbéli küzdelmeivel foglalkozó I'm A Celebrity című túlélőshow mutánsát. Az új produkció résztvevői dúsgazdag családokból származó fiatalok lesznek, akik így hasonló pályát futhatnak be, mint az utóbbi hónapokban tévésztárrá lett Paris Hilton. De az is lehet, hogy ezt a műsort is ő viszi el.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Paris Hilton

Kényeztetés helyett az ausztrál őserdő várja a brit eredetű I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! (Kb.: Sztár vagyok, mentsetek ki innen!) legfrisebb változatának luxus körülményekhez szokott szereplőit. A túlélőshow Egyesült Államokban tervbe vett új verziója, az I'm A Rich Kid ... (Gazdag kölyök vagyok), szórakoztatóipari hírességek helyett a felső tízezer gyermekeit utaztatja majd a déli kontinensre, ahol viszontagságos körülmények között versenghetnek egymással.

Az ABC-s műsor ötletét a szállodatulajdonos családba született Paris Hilton és barátnője, Nicole Richie - a popénekes Lionel Richie lányának - közreműködésével készült Simple Life (Kb.: Egyszerű élet) adta. A műsor 2003 decemberében kezdődött, és arról tudósított, a két fiatal hogyan viseli a vidéki életet a pár száz lakosú arkansasi Altus egyik farmján.

A tévésztárrá lett páros műsora amerikai mércével is magas nézettséget ért el, így a sajtóhírek szerint az újabb túlélőshow szereplőválogatásán ők a legesélyesebb jelöltek - írta az Ananova.

Mellettük szóba jöttek még Ozzy Ousborne szintén valóságshow-szereplővé tett gyerekei, Kelly és Jack, valamint Rod Stewart lánya, Kimberley, a divattervező Tommy Hilfiger gyereke, Ally, meg az ingatlamágnás Donald Trump lánya, Ivanka is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!