A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fegyveres rablás miatt halt meg a tévésztár

Vágólapra másolva!
Szívrohamban elhunyt Mariana Levy mexikói tévésztár, amikor Mexikóvárosban egy fegyveres férfi támadt a kocsija mögött álló autóra.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon is vetített 160 részes Megveszem ezt a nőt című szappanopera 39 éves színésznője autójában ült, amikor egy fegyveres férfi közelített hozzá. Az ijedségtől a színésznőnek légzési nehézségei adódtak, más hírek szerint infarktust kapott, és férje hiába száguldott vele a legközelebbi kórházba, már nem tudták megmenteni életét.

Az eset múlt pénteken történt, a gyanúsítottakat tegnap tartóztatták le. A mexikói La Jornada információ szerint négy embert fogott el a rendőrség, utcai rablásokat, betöréseket próbálnak majd rájuk bizonyítani. A történet szerint egy fegyveres férfi támadt pénteken egy Mercedesben ülő férfira, állítólag azzal a céllal, hogy elvegye drága karóráját. A kocsi előtt épp a művésznő autója állt a sorban, majd Mariana Levy, meglátván a férfit, infarktust kapott.

A 39 éves korában elhunyt háromgyerekes, férjezett színésznő énekesként kezdte karrierjét a Fresas con Crema csapatban, majd szappanoperákat forgatott (húsznál is több sorozatban tűnt fel), ezután tévés műsorvezető is volt.

A letartóztatott négyfős banda legfiatalabb tagja 26, legidősebbje viszont 65 éves, és a hatóságok szerint legalább húsz másik betörést vagy utcai rablást tudnak majd rájuk bizonyítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!