Hajós furcsa figuráival nyert az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Közel kétmillió tévénéző figyelte péntek este a Hajós András vezette Benne leszek a tévében! című műsort, mely lehetőséget adott exhibicionista figuráknak, hogy legalább két-három percig képernyőre kerülhessenek igen sajátos produkciójukkal.
Vágólapra másolva!

Nézettséget tekintve feltétlenül siker volt a Benne leszek a tévében! című új, Ki Mit Tud?-jellegű műsor, melynek első részében nem igazán nagy tehetségek, sokkal inkább magamutogató, hol furcsa, hol pedig bárgyú önjelölt művészek váltották egymást. Este kilenc és tíz óra között 1 millió 910 ezer ember figyelte az énekesek, táncosok előadását, az akciófilmek hangjait, zajait imitáló különös fellépők produkcióját, ez pedig az épp képernyő előtt ülő lakosság 40,6 százaléka volt.

A TV2 Áll az alku című műsorát (mely időben részben fedte az előbbit) 1 millió 570 ezer néző követte (30,7 százalék), míg az MTV szilveszteri szuperbulijának ismétlését 425 ezren választották (8,9 százalék).

A 18-49 éves kor közötti, reklámozóknak fontos korosztály nagyobb része is a különc szerzetek, bizarr figurák show-ját választotta, ebben a korcsoportban 45 százalékos nézettséget ért a zsűriként Lilut és Komár Lászlót is felvonultató adás. A nagy rivális csatornán vetített Áll az alku az éppen tévézők harmadát érdekelte (31,3 százalék), a szilveszteri szuperbulira ugyanakkor 183 ezren nosztalgiáztak (8,2 százalék).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről