A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már papokkal is készült reality

Vágólapra másolva!
Leendő papok a főszereplői egy amerikai valóságshow-nak, amelynek végén a fiataloknak választaniuk kell Isten és a lányok között.
Vágólapra másolva!

Az amerikai A & E tévécsatorna húsvétkor sugározta az első adásait annak a valóságshow-nak, amelynek főszereplői - négy leendő pap - fontos válaszút elé érkeztek: dönteniük kell a papi nőtlenség és a világi élet örömei között.

Kísértésből nincs hiány, a kamerák végigkövetik a négy fiatal belső vívódásait: Joe Németországban egy lánnyal találkozik, Steve-nek a barátnője és az őt pártfogoló pap között kell döntenie, Dannek pedig bulizó életmódjáról, illetve milliomosi ábrándjairól kell lemondania.

A drámai zene tovább fokozza a tévéműsor feszültségét, amelyben igen gyakoriak a teátrális jelenetek: az egyik szereplő, Mike például kilométereken keresztül cipelt a hátán egy negyven kilogrammos keresztet.

Míg az amerikai újságok inkább kritikusan, a katolikus vezetők pozitívan állnak a kezdeményezéshez, a pedofil papok botránya után a népszerű műsort jó eszköznek találják az egyház megcsappant tekintélyének visszaállítására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!