Új sorozatban Goldblum és Lithgow

Vágólapra másolva!
Az NBC a héten adta ki a 2006-2007-es évadra tervezett sorozatainak listáját - az új műsorokban szerepet kap Jeff Goldblum és a legutóbb idősebb Alfred Kinsey-t megjelenítő, John Lithgow is.
Vágólapra másolva!

Az NBC csatorna jelenleg olyan sikeres műsorokat futtat, mint a Will & Grace vagy a My Name Is Earl. Az év második felére öt új sorozatot vett meg, melyek közül a legnagyobb dobás, a Jeff Goldblum főszereplésével készült Raines című misztikus krimi és a John Lithgow-Jeffrey Tambor párossal forgatott komédia, a 20 Good Years.

Golblum számos moziszerep (A légy, Jurassic Park) után most olyan nyomozót alakít a tévében, aki különleges (illetve a hasonló műfajú filmek tömegét látva, már nem is olyan különleges) képességekkel rendelkezik: tud a halottakkal kommunikálni. Tehetségét munkájában remekül kamatoztatja, hiszen ő magát, az áldozatot is meg tudja kérdezni arról, hogy ki volt a gyilkosa.

John Lithgow főleg a kilencvenes évek elején volt a mozi kedvelt alakja, olyan filmekben tűnt fel, mint a táncos Footlose, az L. A. Story Steve Martinnal vagy a Stallonéval forgatott Cliffhanger. A Shrek Lord Farquad-jának szinkronizálása után újra felfedezték a filmkészítők, ő kapta meg a forradalmi újításokat bevezető szexuálpszichológus, Alfred Kinsey apjának szerepét az orvosról készült életrajzi filmben.

A 20 Good Years című sorozatban most a tévés nagyöreg Jeffrey Tamborral játszik együtt, akit többek között az Észvesztő-ből és a Grincs-ből ismerhet a magyar közönség. A sorozat a Furcsa pár alapötletét folytatva, két zsémbes öregúr kalandjait meséli el. Ezenkívül új vígjáték lesz a Singles Table, amely öt barát életét dolgozza fel, akik egy esküvő szingli asztalánál ismerkedtek össze.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről