Őrjöngött Paudits a Mokkában

Vágólapra másolva!
Paudits Béla ma reggel felejthetetlent alakított a Mokkában, a színművész gyakori káromkodásokkal kísért kirohanást intézett a bulvársajtó ellen. Felzaklatott állapotban előadott méltatlankodása megtekinthető a TV2 oldalán.
Vágólapra másolva!

Paudits Béla két, állítólag elhallgatott gyereke ügyén háborodott fel - régi újságokkal, címlapokkal bizonyította is, hogy szó nem volt arról, hogy ő eltitkolta volna gyerekeit. Reggeli műsorhoz képest viszont szokatlan volt az indulatos hangnem, gyakran szaftos káromkodásokat is hallhatott a kávét álmosan kavargató, a képernyőt csipás szemekkel bámuló, pizsamában időző, ébredező néző. A műsor elején látható-hallható őrjöngést Liptai Claudia igen nehezen fékezte meg, talán úgy érezte, hogy jobb, ha a színművész kitombolja magát. Jól számított, mert a bő hétperces jelent végére Paudits egészen megszelídült.

Szörényi Péter, a műsor főszerkesztője szerint a műsorvezető nem hibázott. "Claudia figyelmeztette a művészt, hogy ilyeneket nem mondunk élő adásban sem. A káromkodás nem öncélú volt, én ugyan nem értek vele egyet, de ebben az esetben elfogadtam. Ez egyfajta kirohanás volt a bulvár ellen. Megfordult a fejemben, hogy megszakítjuk az adást, de végig bíztam a műsorvezetőben, hogy ura lesz a helyzetnek. Ha nyíltan uszító vagy rasszista szöveggel jön valaki, akkor persze idejében lépek" - mondta.

Forrás: tv2.hu

Nézze meg itt!

A főszerkesztő úgy látja, hogy rosszabb lett volna a helyzet, ha lekeverik az indulatos művészt, mert az a témával és az emberrel szemben lett volna sértés. "Ő egy fantasztikus művész, extravagáns megnyilatkozásokkal együtt" - védte Pauditsot. Szörényi emlékszik még pár esetre, mikor elszabadultak az indulatok a stúdióban, így akadt olyan, mikor Tomcat lehülyézte a műsorvezetőt, Csiszár Jenőt. A közelmúltban, október 3-án Benkő Dániel "fasz"-ozott élő adásban, a Mokka stábja épp ma tudta meg, hogy az esetet vizsgálja az ORTT.

Az elmúlt hetekben a Mokka a teljes lakosságnál a műsor adásideje alatt többször megverte nézettségben a Nap-kelté-t: erről és a részletes reggeli adatokról holnap, ugyanitt. Ne menjenek sehová!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről