Big Pussy nem lesz Csonka Bandi

Vágólapra másolva!
A Maffiózók egyik karakteres figurája szerepelt volna az amerikai Szombat esti láz-ban, de kilátástalannak ítélte meg a közeljövőt, így lelépett.
Vágólapra másolva!

A The Sopranos - Maffiózók című, eredetileg HBO-s sorozat Magyarországon az RTL Klubon futott, mostanság a Cool tévén látható. Csak azért nem írjuk, hogy Vincent Pastore, azaz Tony Soprano maffiafőnök egykori haverja, Big Pussy ennek a kiváló szériának az egyik legjobban eltalált, legmarkánsabb arca volt, mert a remek színészek által megformált jellegzetes, emlékezetes karakterek amúgy is hemzsegnek a főképp New Jerseyben játszódó, Emmy-díjas sorozatban.

A Dancing with the Stars egyike a napjaink legnépszerűbb tévés formátumainak, a hazai megfelelője a Szombat esti láz volt tavaly, két menetben. A kinti producerek szívesen látták volna Vincent Pastorét a parketten, feszülős, fekete nadrágban, flitteres-fodros selyemingben, de Big Pussy nem lesz se Czene Attila, se Csonka Pici, mert egyhetes gyakorlás után feladta a kilátástalan küzdelmet.

Lelépése némiképp aggasztja a stábot, ugyanis közeleg március 19., a start napja. Helyettesét még a napokban kijelölik, amúgy a producer Conrad Green úgy véli, hogy jobb, hogy most lépett le a nagydarab színész, és nem egy-két nappal a kezdés előtt. A Tony egykori bizalmasát alakító Pastore úgy látja, hogy helyesebb, ha átadja másnak a lehetőséget, és elegánsan kilép a produkcióból. "Amikor csatlakoztam a Dancig with the Stars-hoz, akkor még nem is sejtettem, hogy pszichésen mennyire megterhelő lesz ez számomra" - tette hozzá.

Az amerikai sztártáncoltató show már a negyedik menetre készül, és ott lesz a sorban Heather Mills, Paul McCartney válófélben lévő neje is. A Szombat esti láz harmadik menetéről itthon még nincsenek hírek, de a nézettségi adatai igen meggyőzőek voltak, így nem kockáztat sokat az, aki a folytatásra teszi fel a pénzét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről