Váratlan színészcsere Barátok közt

Vágólapra másolva!
Két és fél hónap forgatás után a Barátok közt produkció szerződést bontott Magda Szilviával. Illés Vanda, azaz Claudia unokájának szerepét március végétől Kardos Eszter alakítja.
Vágólapra másolva!

Kalamár Tamás producer indoklása szerint a sorozat dramaturgiája megkívánja a Vanda-karakter átformálását, ezt pedig színészcserével oldották meg.

"Mivel Claudia unokája nincs régóta képernyőn, a nézőknek nem lesz nehéz dolguk, hogy elfogadják az új arcot. Vanda karaktere eddig nem jó irányba bontakozott ki, egyelőre csak kevés dolog derült ki a személyéről, még bőven van mit megmutatni belőle; ezért is szerencsés most a váltás. Ezen felül Szilvit májusig, amíg meg nem történik a váltás, mindössze tizenegy estén át láthatják még a nézők."

"Szolidabb, finomabb lesz az Eszter által megformált Vanda, ami jobban illik majd Eszter alkatához is"- állítja a producer, aki nehéz döntést hozott meg a színészcserével. "Gyakran előfordul hasonló helyzet amerikai sorozatoknál is, de nem kell ilyen messzire mennünk: Erdélyi Timit négy és fél évvel ezelőtt váltotta Szabó Erika Tilda szerepében, és bár eleinte új Tildának hívták, a nézők hamar megszerették, mára pedig rengeteg a rajongója. Szilvinek sem volt könnyű dolga, hiszen negatív karaktert formált meg, ezen módosítunk most, amikor kedvesebbre formáljuk a figurát. Megjósolható, hogy Esztert is hamar elfogadják majd, sőt, még jobban is fogják szeretni, mint elődjét. Ebben bizonyára segítségünkre lesz majd a sajtó is, hiszen mire az új Vanda megjelenik a képernyőn, már ismert lesz az ő arca is."

Kardos Eszter hatéves kora óta játszik kisebb-nagyobb szerepeket, többek közt a Madáchban, az Operában és az Operettszínházban. Hat éve tagja a Musical Varázs Stúdiónak, ahol együtt tanult táncolni és énekelni Dósa Matyival és Csifó Dorinával, a sorozatbeli Tónival és Noémivel. Színészi munkái mellett, a tizenöt éves gimnazista négy éve szinkronizál is. "Nagy kihívás számomra, hogy egy már többé-kevésbé ismert karaktert kell átvennem úgy, hogy közben barátságosabbá is kell tennem a figurát. Remélem, a nézők megszoknak és megszeretnek majd."

A Barátok közt múlt héten a 18-49-es célcsoportban második lett, a pénteki rész igen magas, 48,7 százalékos közönségaránnyal futott. A teljes lakosságnál gond nélkül nyerte a nézettségi versenyt: csütörtökön 2 millió 30 ezer tévéző figyelte Zsuzsa önmarcangolását és András szisztematikusan felépített életének váratlan és drámai összeomlását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről