Ma indul a romantikus reality

Vágólapra másolva!
A Zone Romanticán Tévésztár kerestetik! címmel ma új sorozat indul. Ezúttal is 12 versenyző küzd azért, hogy ő kapja meg a vágyott szerepet egy ismert tévésorozatban.
Vágólapra másolva!

Számos realityműsor alapja, hogy összeeresztetnek tucatnyi, kellő exhibicionizmussal megáldott, mindenképp szerepelni vágyó nőt és férfit (néha szakma szerint - így versengtek már stylistok, fodrászok és szakácsok). A Romantica műsorának koncepciója sem túl eredeti: a kiszavazást követően minden héten valakinek el kell hagynia a házat, és fel kell adnia dédelgetett álmait, hogy ő lesz a televíziónézők kedvence.

Hangképzést tanulnak, kondiznak, táncleckéket vesznek, drámaórákra járnak - és nyilván drámáznak is sokat, főleg pár pohár bor vagy a kiszavazás után, mivel egy ilyen show alapeleme a könny, a zokogás, meg persze az intrika, a vetélytárs folyamatos gyűlölete. Szavazni ezúttal nem lehet, mivel egy amerikai - az USA-ban már lefutott - produkcióról van szó, amit átvett a tévé.

A Tévésztár kerestetik! című sorozat októberi indulása alkalmából a csatorna játékot hirdetett, amelynek nyertese egy egésznapos szépség-programban részesül. Olyan hölgyek jelentkezését várják, akik mindig reflektorfénybe vágytak. Erről bővebben itt lehet olvasni.

Forrás: [origo]

A Zone Romantica csatorna 1998 óta sugároz Közép-Kelet Európában és a Közel-Keleten, húsz különböző régióban. Korábban Romantica csatorna néven ismerhettük, de a csatorna 2006 júniusában arculatváltáson esett át. Azóta Zone Romantica néven működik és mára már hatmillió háztartásban fogható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről