A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lebukott a Szökés Michael Scofieldja

Vágólapra másolva!
Miközben a fél Egyesült Államok Michael Scofield-et keresi az itthon, a második évadjánál járó A szökés-ben, az őt megszemélyesítő színész, Wentworth Miller Nyugat-Hollywoodban karácsonyi bevásárlásra ment.
Vágólapra másolva!

Michael Scofield élete az elmúlt hetekben kész rémálom volt, szüntelen menekülés a léte, autósüldözések után sincs pihenés, alagutakon, csatornarendszereken át történő szökések tarkították napjait. Nem mondhatni, hogy nagyon unatkozott volna, hol őt fenyegették fegyverrel, hol ő tartott pisztolyt más fejéhez: lényeg, hogy A szökés-ben ő az USA-ban a legkeresettebb bűnöző.

Miközben a testvérét alakító Dominc Purcell - még a szokásosnál is kopaszabban - Franciaországban népszerűsíti a sorozatot, Millert a minap karácsonyi bevásárlás során kapta le egy figyelmes fotós. A színész láthatóan szerette volna megőrizni inkognitóját, legalábbis a méretes napszemüveg erre utal.

Forrás: [origo]

A szökés Magyarországon, múlt héten 960 ezer nézőnek okozott izgalmas perceket, célcsoportban pedig 27,8 százalékos közönségaránnyal ment. Jobbára a Doktor House az ellenfele, de múlt héten a Frei Dosszié volt a rivális - Scofield és társai pedig kikaptak nézettségben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!