A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Újabb japán vetélkedő érkezik

Vágólapra másolva!
A bizarrabbnál bizarrabb japán vetélkedők kezdenek beszivárogni az amerikai televízióba: itt az újabb darab, egy furcsa, vizuális attrakciókra építő verseny.
Vágólapra másolva!

Korábban cikkeztünk arról, hogy a BBC megvette a Hole in the Wall-t, amely egy emberekkel játszott Tetrishez hasonlítható. Ennek a műsornak az átvételét az amerikai Fox is fontolgatja, de nem ez lesz az első japán ihletésű produkció a tengerentúlon: nyáron indul az I Survived a Japanese Game Show is, melyben gyanútlan amerikaiak kerülnek közvetlen kapcsolatba a szigetország brutálisan vicces vetélkedőivel.

A Vin Di Bona produkciós cég (amely az Amerika legviccesebb házivideói című műsort is kitalálta) most egy Japánban 1979 óta futó vetélkedőt szeretne átvinni a tengerentúlra. A Masquerade című játék egy furcsa színházként fogható fel, melyben a versenyzők különféle jelmezek és kellékek segítségével adnak elő trükkös jeleneteket, melyek megtéveszthetik a szemet - például ha a szereplők egy része (fekete ruhában, fekete háttér előtt) nem látszik a színpadon, abből ilyesmi fog kisülni:


A műsor egyes jelenetei rengeteg kattintást értek el a YouTube-on, a formátumot megvásárló Vin Di Bona szerint pedig ez a legeredetibb koncepció a házivideók tévében való közzététele óta. A Masquerade "egy kulturális jelenség Japánban, és látom benne a lehetőséget, hogy itt is azzá váljon" - fogalmazott a Vin Di Bona vezetője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!