Julia Roberts beszállhat a 24-be

Vágólapra másolva!
Az interneten az a pletyka kering, hogy a 24 készülő évadjában Julia Roberts is megjelenhet.
Vágólapra másolva!

A hírt igencsak fenntartással kell kezelni, hisz először a Star Magazine című bulvárlap hozta le, amely nem minden esetben támaszkodik hiteles forrásra. Elképzelhető tehát, hogy csak hasonló pletykáról van szó, mint ami nemrég a Jóbarátok-filmről röppent fel.

A magazin szerint a 24 következő, hetedik évadjára igazán nagy durranást akarnak a készítők, egy kisebb szerep erejéig Julia Roberts is megjelenne a sorozatban. Kérdés, hogy mit szól ehhez a főhős, Kiefer Sutherland, aki egykor a színésznő vőlegénye volt, de nem a legszebb körülmények között váltak el: Roberts végül nem Sutherland, hanem annak legjobb barátja mellett döntött.

Ha a hír igaz, az mindenképp érdekes lépést jelentene az Oscar-díjas színésznő karrierjében, hisz az utóbbi húsz évben mindössze háromszor láthattuk tévés szerepben: a Jóbarátok, illetve az Esküdt ellenségek egy-egy epizódjában tűnt fel, és játszott a Freedom: A History of Us című sorozatban, amely az amerikai történelem legfontosabb pillanatait jelenítette meg.

Egy másik komoly színész viszont biztosan megjelenik a 24 hetedik szezonjában: Angelina Jolie apja, Jon Voight gonosz karaktert fog megjeleníteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!