A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rajongók követelik a rajzolt Buffyt

Vágólapra másolva!
Már korábban is volt szó arról, hogy rajzfilm készül a Buffy, a vámpírok réme nyomán - most újjáéledt a terv.
Vágólapra másolva!

A Buffy, a vámpírok réme alkotója, Joss Whedon és a képregényrajzoló Jeph Loeb (aki mellesleg olyan tévésorozatoknál vállalt produceri szerepet, mint a Smallville vagy a Hősök) már 2002-ben előállt a sorozat rajzfilmváltozatának tervével - a tévécsatornáknak nem tetszett viszont az ötlet, így a dologból akkor nem lett semmi.

Pár hete azonban felkerült az internetre egy háromperces kisfilm, amely a Buffy the Animated Series-ből tartalmaz jeleneteket. Folytatásról egyelőre nem tudunk, de a rajongók máris aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy valamelyik csatorna vegye már meg a sorozatot - vagy ha ez nem is jön össze, legalább egy DVD-re készülő film legyen belőle.

Jó hír, hogy az alkotók sem zárkóznak el régi tervük felélesztésétől: Loeb úgy nyilatkozott, minden együtt van a sorozathoz, hisz a látványvilágot már kidolgozták, és vannak kész forgatókönyvek is, gyakorlatilag csak meg kell rajzolni a történeteket. "Úgyhogy mi a francért ne csinálnánk meg?" - tette hozzá.

Így nézne ki a Buffy rajzfilmen:


Az animációs változat egyébként azért lenne érdekes, mert abban látványosabb jeleneteket lehetne létrehozni: amihez ugyanis az élőszereplős változatban költséges speciális effektek kellenek, az itt megoldható pár tollvonással. Arról nem is beszélve, hogy Buffy itt akár ezer vámpírral is megküzdhet egyszerre, anélkül, hogy a készítőknek statisztákkal kellene bajlódniuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!