A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

2008 legvonzóbb férfijai a tévéből

Vágólapra másolva!
Az idei tíz legszexibb külföldi sorozatszínész közt feltűnően sok a negyven felé járó, többgyermekes családapa, a listán szereplő harmincasok legtöbbje pedig egy fészekaljból való. Kik miatt néztek sorozatokat a nők világszerte?
Vágólapra másolva!

Az AOL Television időről időre készít hasonló összeállításokat, a jelenlegi lista párjáról, vagyis a legkívánatosabb nők névsoráról például itt írtunk, itt pedig saját összeállításunk olvasható, öt magyar szereplővel. Az AOL-féle lista első helyén Patrick Dempsey szerepel, vagyis ő érdemelte ki a televíziózás legszexisebb férfija címet: a színész a Grace klinika dr. Derek Shepherdjeként csábíthatta el a tévénéző hölgyeket. A második helyre ugyancsak egy orvos, a Vészhelyzet Ross doktora (vagyis George Clooney) került, noha sok éve csak mozizik, a bronzérmet pedig Josh Holloway (Sawyer a Lost-ból) szerezte meg. A mi listánk másképp áll össze, más férfiakat emeltünk ki, természetesen szubjektív módon.

10. hely: Chace Crawford (Gossip Girl)

Mivel a High School Musical 1 és 2 sikere miatt az idén legyártott 3. részt már nem a tévében, hanem a mozikban mutatták be, így a tinilányok szobafalainak leggyakoribb poszteralakja, Zac Efron idén nem kvalifikálta magát a tévés szexszimbólumok listájába. Persze így sem marad a listánk fiatalok nélkül. Magyarországon december végén mutatják be a Gossip Girl című sorozatot, ami az USA-ban már második éve diktálja a divatot a tinédzserek számára. Mi csak egy fiatalembert említenénk: a 23 éves Chace Crawford azért lett színész, mert gimijében egy karrierteszt azt hozta ki neki, hogy menjen előadóművésznek. Szerződtette is az első ügynökség, ahova betért!

----------------------------------------------------

9. hely: Milo Ventimiglia (Hősök)

A harmincasok közül leginkább a korábbi Szívek szállodája szereplők erősek. A 31 éves Milo Ventimigliát manapság Peter Petrelliként ismerhetjük, és bár a Hősök látott már jobb időket, Milo barátnői komoly skalpok. Először a Rory Gilmore-t alakító Alexis Bledel kedvese volt három és fél éven át a színfalak mögött is, a Heroes forgatása alatt pedig az ottani főszereplőnőt, a szőke pompomlányt, Hayden Panettiere-t szerezte meg.

----------------------------------------------------

8. hely: Alex Skarsgard (Generation Kill és True Blood)

Stellan Skarsgard 32 éves fia, Alex a svédek szexszimbóluma, akinek egyik 2008-as sorozata, a Generation Kill (Gyilkos megszállás) most ért véget a magyarországi HBO-n. Bár Alex színészi tehetsége is elvinne egy sorozatot, a (női) rendező utasítására Alex többször félmeztelenül ás, eszik vagy éppen támasztja a Humveeját, míg a Bagdad felé vonuló többi katonatársa mind nyakig golyóálló mellényben szerepel. Másik idei szerepében, az HBO True Blood-jában egy sápadt, hosszú hajú, ezer év körüli viking vámpírt játszik, mi mégis napbarnította katonaként szeretjük inkább.

----------------------------------------------------

7. hely: Hugh Laurie (Doktor House)

Angliában, Oxfordban született 1959-ben, megnősült, Los Angelesben telepedett le, három gyereke van, de igazából senkinek nem kell bemutatni, mert sorozata igen népszerű a világ száz országában, manapság a TV2 egyik erős fegyvere a nézettségben amúgy jobban álló RTL ellen. A 49 éves angol, de amerikai akcentussal praktizáló Hugh Laurie-t az okos nők szexszimbólumaként szokták emlegetni. Ő bizonyítja, hogy a nőknek bejönnek a bunkó férfiak, és még az sem ront az imázsukon, ha bottal járnak és gyógyszerfüggők. Főleg, ha emellett öt hangszeren játszanak.

----------------------------------------------------

6. hely: Jensen Ackles (Odaát)

Teljesen más egyéniség, de a nők körében hasonlóan népszerű a négyéves kora óta modellkedő, 30 éves Jensen Ackles. A Supernatural (Odaát) Dean Winchestereként idén szó szerint megjárta a poklot. Karaktere általában zárkózott macsó, idén azonban egy rész erejéig gyáva, komikus szerepbe bújhatott. Az epizód végén megmutatta, hogy a Tigris szeme (Eye of the Tiger) című örökzöld slágerre hogyan lehet úgy tátogni egy kocsin állva, hogy a lányok azonnal elakadó lélegzettel tapsikoljanak. A jelenet YouTube-ra feltett videóját be is tesszük, mert szép.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!