A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNBőhm Csaba
18:11ÖttusaÖsszesített
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Visa RB csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo úgy készül majd a 2024-es szezon második felére, mintha pályafutása utolsó versenyei jönnének. Az ausztrál pilóta jövője továbbra sem tisztázott, könnyen lehet, hogy jövőre már nem jut számára ülés egyetlen csapatnál sem.

Tavalyi visszatérése óta hullámzó teljesítményt nyújt Daniel Ricciardo, az ausztrál pilótánál egyelőre csapattársa, a japán Cunoda Júki kiegyensúlyozottabban versenyez. A Red Bull fiókcsapatánál, a Visa RB-nél nem változtatnak a pilótapároson a szezon hátralévő részében, de Ricciardo F1-es jövője nincs biztonságban, ezzel pedig a 35 éves sztár is tisztában van.

F1 Grand Prix of Hungary
Daniel Ricciardo számára nem biztos, hogy jut hely jövőre az F1-ben
Fotó: NurPhoto via AFP

"Azt gondolod, hogy még mindig saját magad legjobb verziója vagy, de én tudtam, hogy nem ez a helyzet. Ezt magabiztosan ki tudom jelenteni, és a tavalyi szünetem alatt világosan láttam, hogy nem vagyok tele önbizalommal. Nem igazán hittem magamban és ehhez hasonlók. Kétségeim és kérdéseim voltak, ami miatt még inkább akartam a szünetet" - árulta el az ausztrál versenyző, aki ennek ellenére úgy érzi, ma is képes jó eredmények elérésére.

Teljesen motivált és fókuszált vagyok. Értékelem azt is, hogy nem tudom, egy évem van-e már csak hátra, öt évem van-e hátra, ezért úgy kézelem, mintha tényleg ez lenne az utolsó esélyem. 

Nem akarom úgy befejezni, hogy azt érzem, fel kellett volna szólalnom, de nem tettem. Most tehát jó állapotban vagyok, mert komfortosan érzem magam és jó a hozzáállásom, mindent beleadok" - tette hozzá Ricciardo.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!