Nyolc új műsor a Music TV-n

Vágólapra másolva!
2009-ben is a saját gyártású műsorokra fekteti a hangsúlyt a Music Television: videoklip nem lesz több, jön viszont nyolc új reality.
Vágólapra másolva!

Bár hangsúlyozottan zenei adóként indult (és elnevezése mai napig erre utal), a Music Television egyre kevesebb videoklipet - vagy egyáltalán, zenei műsort - sugároz. A 2009-es év is ezt a trendet viszi tovább, újra láthatjuk például a Jackass-es Johnny Knoxville-t, és a South Park alkotói is új műsorral készülnek. Lássuk, mire számíthatunk pontosan, mi is lesz a nyolc új reality.

Nitro Circus: a sorozat a kaszkadőrtrükkökkel és más őrült mutatványokkal operáló Jackass hagyományait viszi tovább, bár valószínűleg kevesebb lesz benne a gusztustalan rész, inkább a virtusra fog alapozni. A műsorban a Jackass-ben szereplő Johnny Knoxville és Jeff Tremaine is megjelenik, de a középpontban egy motocross-versenyző, Travis Pastrana áll.

The CollegeHumor Show: a CollegeHumor egy népszerű videóoldal, amely az internetről összegyűjtött marhaságok mellett saját felvételekkel, köztük számos tévésorozat paródiájával is rendelkezik. Az MTV show-ja a kulisszák mögé les, vagyis arról ad számot, hogyan készül a honlap, miként tengetik napjaikat a fiatalok ezen a rendhagyó munkahelyen.

Rob Dyrdek's Fantasy Factory: az MTV egy másik műsora, a Rob & Big Robjával készült show, amely a gördeszkások paradicsomába, egy "játszóházzá" átalakított ipari komplexumba vezeti el a nézőket.

College Life: a Wisconsini Egyetem friss hallgatóit követi nyomon, a beilleszkedés minden örömét és nehézségét bemutatva. A műsor érdekessége, hogy a gólyák maguk készítik a felvételeket, amit a szerkesztőknek csak össze kell vágniuk.

How's Your News?: 1998-ban indult Arthur Bradford rövidfilm-sorozata, melyben riporterek az utca emberével készítettek interjúkat, később egy nagyfilm is készült a témából, a South Park alkotói, Matt Stone és Trey Parker közreműködésével. A három filmes ezt a projektet viszi tovább a How's Your News?-ban, melyben riporterek csapata egy "turnébusszal" szeli át Amerikát.

Daddy's Girls: a show a Run's House-ból ismert rapper, Rev Run két lányát, Vanessát és Angelát mutatja be - unatkozó milliomoslányokat láthatunk tehát Los Angelesben, amint egyikük a teniszcipőit rendezgeti, másikuk színészi karrierre készül.

The Girls of Hedsor Hall: Donald Trump az ötletgazdája a sorozatnak, amely amerikai partilányok küszködését mutatja be egy angol elit iskolában: amelyikük legjobban alkalmazkodik a teljesen eltérő életstílushoz, az 100 ezer dollárt nyer. A műsorban az egykori Miss USA, Tara Conner is közreműködik.

Egyelőre cím nélkül készül még egy nyolcadik show, amely művészeti iskolások előadásait mutatja be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről