Elkapták a tévésztár zaklatóját

Vágólapra másolva!
Elfogta a rendőrség David Caruso zaklatóját, akit 2007 nyara óta keresett - a nő több év börtönt kaphat.
Vágólapra másolva!

A mexikói Tijuanában kapták el múlt héten azt az osztrák nőt, aki pár éve folyamatosan zaklatja a Miami helyszínelők főszereplőjét, a Horatio Caine-t játszó David Carusót.

A 42 éves gyanúsított több mint száz e-mailt küldött a színésznek, amivel először csak egy autogramot akart kicsikarni tőle - Caruso azonban visszautasította a kérést, pedig egy szignóval talán rövidre zárhatta volna az ügyet. Ehelyett kiszabadította a szellemet a palackból, és a nő ezután már halálos fenyegetésekkel árasztotta el a színész elektronikus levelesládáját.

Caruso már évekkel ezelőtt feljelentést tett, a nőt be is idézték a bíróságra, a 2007 júliusi tárgyaláson azonban nem jelent meg - a rendőrség azóta kereste. A tijuanai hatóságok most egy e célra létrehozott blog, a The Stalker Chronicles segítségével akadtak a zaklató nyomára.

Az osztrák törvények szerint a nő akár három év börtönt is kaphat a zaklatásért, és még további büntetést azért, hogy megpróbálta kijátszani az igazságszolgáltatást. Más kérdés, hogy tettéért mennyire tehető felelőssé, hisz a bíróság által felkért pszichiáter súlyos személyiségzavart állapított meg nála.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről