A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Simpson család alkotói annak idején George W. Busht is meghívták a sorozatba, most Barack Obamán a sor.
Vágólapra másolva!

A kultikus rajzfilmsorozat executive producerei, James L. Brooks és Al Jean úgy nyilatkoztak a TV Biz magazinnak, hogy örömmel vennének egy vendégszereplést Barack Obamától. Brooks elmondta, eddig egyetlen amerikai elnök sem mondott igent a felkérésükre, de folyamatosan próbálkoznak, és most valamivel több esélyt látnak, hisz Obama elég nyitott a média felé.

Az alkotók természetesen George W. Busht is megkörnyékezték a maga idején, mert "vele nem hibázhatnak" -, de az egykori elnök csak az Áll az alku eredetijében vállalt szerepet, Simpsonék nem érdekelték. Amit viszont nem sikerült elérni az Egyesült Államokban, azt megkapták az alkotók Nagy-Britanniában: Tony Blair ugyanis még hivatali ideje alatt szerepelt a Simpson család egyik részében.

Az egykori brit miniszterelnök 2003-ban tűnt fel a sorozat The Regina Monologues című epizódjában, ahol hazája turizmusát kívánta fellendíteni azzal, hogy már a repülőtéren várta Simpsonékat. Ezzel az egyetlen, még hivatalban lévő politikussá vált, aki hangját adta a rajzfilmhez - később például Rudy Giuliani is "eljátszotta" önmagát, de akkor már hat éve nem volt New York polgármestere.

A Simpson család egyébként a Guinness Rekordok könyvé-be is bekerült mint a legtöbb sztárvendéget felvonultató rajzfilmsorozat: már a második évadban szerepelt Ringo Starr és Danny De Vito, később pedig olyanokat láthattunk-hallhattunk itt, mint Kim Basinger, Glenn Close, Winona Ryder, Meryl Streep, Elizabeth Taylor, Alec Baldwin, Kirk Douglas, Mel Gibson, Donald és Kiefer Sutherland, Johnny Cash, Elton John, Sting, az Aerosmith, a Red Hot Chili Peppers vagy a U2.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!