Skylar Deleon halálbüntetést kapott

Vágólapra másolva!
Brutális kettősgyilkosság bűntettéért halálraítélték Skylar Deleont: a 29 éves férfi gyerekként számos reklámban szerepelt, majd tinédzserként, 1994-ben feltűnt az akkoriban igen csak sikeres Power Rangers sorozat egy epizódjában is, ám színészi karriere meglehetősen korán zátonyra futott.
Vágólapra másolva!

Korai televíziós sikerei ellenére nagyobb szerepekhez egyáltalán nem jutott, mivel állítólag képtelen volt megjegyezni a szövegeit. A sorozatos kudarcok hatására döntött úgy, hogy hátat fordít a színészmesterségnek, és bevonul a hadseregbe, ahonnan azonban két hét múlva dezertált, ezt követően gyorsan le is szerelték.

A férfi élete már születésétől kezdve zűrzavaros volt, édesapja drogdílerként ténykedett, ő pedig már az emberölés előtt is bűnbeesett, betöréses lopás miatt korábban is elítélték. Az említett gyilkosságra 2004-ben került sor. Skylar egy korábbi testépítő, Thomas Hawks birtokában levő nagyjából félmillió dollárt érő jachtot nézett ki magának, amelyet a tulajdonos kezdetben nem is szándékozott eladni neki, de Skylar egy találkozóra magával vitte terhes feleségét, Jennifer Hendersont, és gyermekét is, hogy általuk a házaspár kegyeibe férkőzzön. A gyilkosságot a vád szerint Jenniferrel közösen tervelték ki.

Thomas Hawkst és feleségét 2004 november 15-én látták utoljára élve, miután elindultak a kikötőből, hogy vevőnek a nyílt vízen is bemutassák a hajót. Az események rekonstruálása alapján az idősebb házaspár testét az elkövetők vasmacskához kötözték, és úgy hajították be őket a vízbe, majd ezután fehérítő szerekkel mosták tisztára a jacht oldalát.

Jennifer Hendersont 2006-ban kétszeres életfogytiglanra ítélték, Skylar ügye azonban tovább húzódott, mivel egy másik gyilkosság is felmerült a nevével kapcsolatban fogva tartása alatt, az ítélet kihirdetésére ezért csupán ezen év április 10-én került sor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!