Leszbikus lesz a 24 szépsége

Vágólapra másolva!
A 24 Michelle-je, vagyis Reiko Aylesworth egy nővel köti össze az életét - legalábbis a Csillagkapu legújabb sorozatában.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan érkeznek a hírek a készülő Stargate: Universe-ről, ami a Csillagkapu és a Csillagkapu: Atlantisz után a harmadik széria lesz a témában. Már korábban tudhattunk egy leszbikus karakterről, a Ming-Na által játszott Camille-ról, aki az űrben reked, miközben szerelme a Földön várja.

Arra azonban, hogy Camille társát Reiko Aylesworth fogja játszani, csak most derült fény. A színésznő leginkább a 24-ből lehet ismerős a nézőknek (itt Jack Bauer kolléganőjét és közeli barátját, Michelle Desslert alakította), de később feltűnt a Vészhelyzet-ben és a Lost-ban is.

Az alkotók elmondása szerint a Stargate: Universe az előzőeknél sötétebb világot fog ábrázolni, és fiatalabb korosztályt céloz meg. Középpontjában egy katonákból, tudósokból és civilekből összeverődött csoport áll, amely egy idegen bolygón ragad.

A csapat vezetőjét, dr. David Rusht Robert Carlyle fogja játszani, ő a produkció húzóneve: a színész a Trainspotting-gal vált ismertté, majd az Alul semmi-ben szórakoztatta a női nézőket - tévés szereplésre ezelőtt éppen Aylesworth sorozatában (a hatodik és hetedik évad közötti összekötő filmben, a 24: Redemption-ben) nyílt módja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!