Misztikus sorozat indul Matthew Foxszal

Vágólapra másolva!
A Lost Jackje, vagyis Matthew Fox ezúttal magánnyomozót játszik: szerdán indul A hetedik érzék az AXN-en.
Vágólapra másolva!

A nemrég hazánkban járt Matthew Fox még a Lost előtt, 2002-ben készítette az eredetileg Haunted címet viselő A hetedik érzék-et, melyben egy különleges képességekkel rendelkező nyomozót játszik, aki előbb a rendőrség kötelékében, majd magánhekusként segíti a hozzá fordulókat.

Frank Taylor egy nyomozás során majdnem életét vesztette, ekkor tett szert különös adottságára, miszerint látja és hallja a halottakat - pontosabban csak azokat, akik gyilkosság áldozatává váltak, és szellemük addig nem képes nyugodni, amíg gyilkosuk kézre nem kerül.

A hetedik érzék jóval a hasonló szériák, vagyis A médium és a Szellemekkel suttogó előtt készült (mindkét "rivális" csak 2005-ben indult), az Egyesült Államokban mégsem aratott nagy sikert: a piloton kívüli tizenegy epizódból - az alacsony nézettség miatt - csak hetet adtak le.

A magyar nézők az AXN-en csekkolhatják le, hogy igazuk volt-e az amerikaiaknak: az első epizód július 15-én 23.00-kor kerül adásba, a továbbiak pedig hétköznaponként, ugyanebben az időpontban - ismétlés másnap hajnalban, háromnegyed négy körül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!