A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Magyarok meztelenkednek a Viasaton

Vágólapra másolva!
A Viasat3 megvásárolta a How to Look Good Naked (Meztelenül is szép vagyok) című reality licencét, és ősszel műsorra tűzi a magyar változatot.
Vágólapra másolva!

A műsor célja, hogy az önbizalomhiánnyal küszködő nőknek bebizonyítsa: a szépség belülről fakad, és fizikai beavatkozás, így plasztikai sebész segítsége nélkül is képesek megszépülni saját maguk és a környezetük számára is. A formátum lényege, hogy minden résztvevőt profi szakemberek kísérnek el egy olyan "utazásra", ahol újraértelmezik a nők viszonyát a testükhöz és megtalálják egészséges önképüket - áll a Viasat3 közleményében. A nézőknek megújulásokat ígérnek, miközben sok hasznos tanácsot kaphatnak a szépségápolással és praktikákkal kapcsolatban Akinek gondjai vannak önmaga elfogadásával, gátlásokkal küzd, de szerepelne egy ilyen műsorban, a web@viasat.hu e-mail címen jelentkezhet, tárgynak pedig írja oda: "Szeretem a testem."

Forrás: [origo]

A műsor az átváltozós realityk hosszú sorába illeszthető, de azáltal, hogy nem használ sebészkést, szilikont, valamivel humánusabb több társánál. 2006-ban adta először a brit Channel 4, a kínai apától, angol anyától származó tévés személyiség, stylist, Gok Wan közreműködésével. A celebritás számos újságban (Glamour, Cosmopolitan) publikált, és több tévéshow-ban dolgozott Angliában. Ott négy széria ment le a show-ból, az USA-ban kettő, de Ausztráliában, Belgiumban és Svédországban is vetítettek helyi verziót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!