A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Afganisztáni résszel folytatódik az On the Spot

Vágólapra másolva!
Az On The Spot, a Spektrum TV egyetlen magyar sorozata az afganisztáni résszel folytatódik június 3-án, csütörtök este. Cseke Eszter és S. Takács András időközben Dél-Afrikába utaztak, hogy egy előre nem tervezett adást készítsenek a futball-világbajnokság csillogása mögötti világról.
Vágólapra másolva!

A Spektrum TV riporterei, Cseke Eszter és S. Takács András majdnem két hetet töltöttek Afganisztánban, az amerikai hadsereg harcoló alakulataival, hogy olyan közel kerüljenek a frontvonalhoz, amennyire csak lehetséges. Voltak bevetéseken a pakisztáni határon, egy sátorban aludtak a katonákkal, igyekeztek igazodni az amerikai hadsereg életritmusához. A haditudósítás után Kabulba utaztak, hogy két exkluzív interjút készítsenek: Afganisztán leghíresebb politikusnőjével és a volt tálib külügyminiszterrel beszélgettek. Az adás június 3-án este látható először a Spektrum tévén.

spektrum

A csatorna egyetlen magyar műsorának készítői a napokban Dél-Afrikába utaztak, egy előre nem tervezett útra, hogy beszámoljanak az év legfontosabb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság kulisszatitkairól, és az új, hatalmas stadionok árnyékában meghúzódó valóságról. Hosszabb interjú a Spektrum magyarjaival itt olvasható.

Ízelítő az afganisztáni részből:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!