Megdöbbentően kevesen nézték a Tv2-n a Bajnokok Ligáját

Vágólapra másolva!
Az Anderlecht - Partizan Beograd mérkőzés nem hozta lázba a hazai tévézőket: a meccs időtartama alatt szárnyalt a Barátok közt, jól mentek az RTL-es krimik.
Vágólapra másolva!

A Tv2-nek inkább tavasszal, a negyeddöntőktől kezdve hoz jó nézettséget a Bajnokok Ligája, az őszi csoportmeccsek, különösen a selejtezők nem szállítanak elegendő nézőt ahhoz, hogy megnyerje a csatorna a főműsoridőt keddenként. A Tv2-n a Jóban Rosszban még 24 százalék fölötti közönségaránnyal ment, a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht Partizan Beograd elleni mérkőzésére viszont a kereskedelmi célcsoportban erősen visszaesett a nézettség, majdnem 10 százalékra, azaz sok nézőt veszett a csatorna. A mérkőzés elején még volt olyan időszak, amikor csak 7,9 százalékot mért az AGB - a legvégére, rövid időre 20 százalékos közönségarányt regisztráltak.

A BL-selejtező iránti lanyha érdeklődés az RTL-nek kedvezett, mert a Barátok közt erősen javított pozícióján, 44,7 százalékot szállított, azaz száz, ötvenéves kor alatti felnőttből 45 a szappanoperát követte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!