A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szabó Zsófi sérülése miatt átszervezték a Jóban Rosszban forgatását

Vágólapra másolva!
A Tv2 szappanoperájának egyik főszereplője, Szabó Zsófi egy vetélkedő forgatásán sérült meg január 10-én, és így némi bonyodalmat okozott a stábnak.
Vágólapra másolva!

A Nagy vagy című, gyerekeknek szóló műsor forgatása közben sérült meg Szabó Zsófi, január 10-én. Gipszet is kapott a lábára, ami azért jelentett problémát, mert másnap forgatása lett volna a napi sorozattal. Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere elmondta az [origo]-nak, hogy miatta át kellett szervezni a forgatást, némi bonyodalmat okozott a sérülés: "Szerencsére csak egy hétre esik ki. Vasárnap derült ki, hétfő reggel kezdett volna a stúdióban, de nem volt forgatásra alkalmas állapotban. Ez a jobbik eset, mert a legkellemetlenebb, ha minden stábtag a helyén, itt áll a színész, és a partnere nem érkezik meg. Most viszont nem állt üresen a stúdió."

Fotó: Hajdú D. András [origo]

A producer szerint ilyen balszerencsés esetek előfordulhatnak. "Tavaly a térdével volt gond, akkor gipsszel játszott, sok volt az ülőjelenete. Látszott, hogy fájdalmai vannak, de hősiesen végigcsinálta. Zsófi gyakran megsérül, hiába vigyázunk rá: ha sportolni kezd, mindig előre figyelmeztetjük" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!