Olivér, Gigi és Zsófi beköltözött a VV4-villába

Vágólapra másolva!
Három kiesett játékos, Olivér, Gigi és Zsófi költözött be az RTL Klub valóságshow-jába: minden lakó kapott olyan volt társat, akivel igen jó kapcsolatban volt.
Vágólapra másolva!

Négy szereplővel már meglehetősen nehéz napi egyórás összefoglalót készíteni, hiszen kevesebb az interakció, a feszültség, alig alakul ki hosszabb párbeszéd, így az RTL Klub néhány napra visszaküldte a VV4-villába Olivért (a képen), Gigit és Zsófit. Előbbi sokat csibészkedett a reality első két hónapjában, Alekosznak és Évának volt nagy barátja, Gigi Jerzy szerelme, utóbbi pedig Anikónak jelentett sokat a játék első felében.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A villában ketten épp aludtak, este nyolc tájban, amikor a három jövevény csendben belopózott. A hajszárítást félbeszakítva Éva kissé teátrálisan, az őrület kezdeti jeleit mutatva a földön hempergett, sírt határtalan boldogságában, meglátván Olivért, az egy nappal korábban nagy meglepetésre párbajt nyert Jerzy mámorosan ölelgette párját, Gigit, Zsófika pedig szaladt ébreszteni az egy napja felettébb elmagányosodott és búskomor Anikót.

Korábban: Béci szerint sorsszerű volt kiesése

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!