"Félek, örülök, de meg kell vívnom a harcom" - Anikó a kiválasztott a VV4-ben

Vágólapra másolva!
A végjátékba forduló RTL-es valóságshow utolsó kiválasztásán Anikó két jelet kapott, ezzel megy párbajozni.
Vágólapra másolva!

A végéhez közeledő Való Világ 4-ben, az április 24-i kiválasztás előtt Éva elmondta, hogy hatalmas energiát kaptak a hét elején, hat napra beköltöző, korábbi lakóktól, Alekosz szerint pedig villámgyorsan eltelt a hét Olivérrel, aki pszichológusként hallgatta őket. Anikónak is sokat jelentett, hogy a stáb beküldte neki Zsófit, akivel korábban jóban volt, ez húzta vissza a kissé depressziós hangulatból.

Lilunak a kezdeti motivációról is vallottak: Jerzy egy jobb élet reményében jelentkezett, Anikó "valaki" szeretett volna lenni, Éva rendezvényszervezéssel és a celebléttel kacérkodott, Alekosz pedig - elmondása szerint - a nagyképű lakókat akarta helyretenni, ezzel pedig a már kiesett Bécinek üzent, akit többször is pökhendinek nevezett.

A kiválasztást Jerzy kezdte, ő jelezte, hogy nem tudta lebontani a falakat Anikóval, de Éva megbántotta, így utóbbit nevezte meg, mint akit nem látna benn tovább. A lány közölte, hogy igen feszült mostanában, sokat beszélgetett a taktikáról, de másfél hete tudja, hogy Anikóra teszi a jelét, így is tett. "Nagyon jól érzem magam, a kellemetlen személyek már nincsenek itt" - kezdte Alekosz, aki ezzel újfent Bécire célzott, majd Anikóra pakolt, aki viszont vidámnak tűnő mosollyal konstatálta ezt a lépést. A fekete hajú lány lépett a táblához, elárulta, hogy mindenképp kihívó akar lenni az elkerülhetetlen párbajon, így Alekoszra tett jelet.

rtl klub, sajtóklub

"Bíztam benne, hogy így alakul. Mindenki megfordult a fejemben, de csak fél órája döntöttem el, hogy én Alekoszra teszem a jelet. Félek, örülök, de meg kell vívnom a harcom" - zárta le az adást Anikó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!