Éden Hotel: a hűségpróba nem sikerült, a buli igen - képek

Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-ját Kristóf nyerte, aki 12,5 millió forintnál nem bírta tovább idegekkel, és elvitte a nyereményt, nem bánva, hogy párja, Aliz egyetlen kolumbiai pesót sem kap. Az Éden Hotel stábja és szereplői több száz vendég társaságában egy budapesti szórakozóhelyen nézték meg az utolsó, 48. epizódot, majd hajnalig lazítottak. Nézze meg képeinket!
Vágólapra másolva!

12 hétig futott az Éden Hotel a Viasat3-on: a csatorna legjobb nézettségű, saját gyártású műsoraként folytatást kap. A második évadot várhatóan 2011 őszén-telén veszik fel Mexikóban, a képernyőre pedig 2012-ben kerülhet. Az [origo] információi szerint ezernél is többen jelentkeztek már a stratégiai játékra.

Nagyjából ugyanennyi regisztrált követő, vendég, stábtag és szereplő gyűlt össze egy budapesti szórakozóhelyen május 26-án este, hogy együtt nézze a záró epizódot. Nézze meg képeinket:

Fotó: Mudra László [origo]

Több képért klikk a fotóra!

Az eddigi legkiszámíthatatlanabb hazai gyártású valóságshow a legvégére is tartogatott fordulatokat. A végjátékban a bennmaradt két páros közé kellett felsorakoznia az utoljára kiesett öt-hat szereplőnek, akik ezzel jelezték, kikkel rokonszenveznek. A megvesztegetés engedélyezett volt, Linda tett is erre kísérletet, de másfél milliós ajánlatát a korábban módfelett gyatrán taktikázó Attila kinevette, és inkább beállt az idegileg addigra kikészült Kristóf és a látszólag nyugodtabb Aliz mögé, akárcsak Niki vagy Ádám, a játék nagy manipulátora. Robit és párját végül csak a cselszövő Szandra választotta, ezzel pedig eldőlt, hogy nem ők indulnak a 25 millióért.

Fotó: Mudra László [origo]

A pénz elosztása pedig egyfajta bizalomceremónián, hűségpróbán dőlt el: Horváth Éva műsorvezető nullával kezdve, 2,5 milliós tételekkel emelte a licitet, a páros két tagja pedig szemben állt egymással, egy-egy aranyszínű gömböt tartva. A szabályt ismertették: aki leejti a földre, elviszi az addigi összeget, viszont a másik semmit nem kap.

Fotó: Mudra László [origo]

Amikor mindenki arra számított, hogy a duó kitart a legvégéig, és bekasszírozza, majd vígan elfelezi a 25 milliót, az addig becsületről, hűségről, kitartásról papoló Kristóf 12,5 milliónál nem bírta tovább cérnával, és elvitte a pénzt. Saját szempontjából igaza volt: ennél nagyobb összeget semmiképp nyerhetett volna, és nem akarta kockáztatni, hogy ő legyen az összes hazai reality legnagyobb balekja azzal, hogy a két nappal korábban Nikit szemrebbenés nélkül kigolyózó, így meglehetősen számítónak tűnő Aliz viszi el előle a főnyereményt.

Fotó: Mudra László [origo]

Több képért klikk a fotóra!

Aliz tehát hiába volt benn az első perctől az utolsóig, és hiába nyert elvileg párban: egyetlen kolumbiai peso nélkül fejezte be a stratégiai játékot. Szája íze különösen azért lehetett keserű, mert a maradék 12,5 millió forintot a produkció vezetése Lindának és Robinak ítélte, akik nem is nagyon hittek szerencséjüknek - utóbbi például két nappal korábban ki is esett, csak furfangos módon, a fekete hajú lány segítségével visszakapaszkodott az esélyesek közé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről