Szeptember elején indulhat a második X-Faktor

Vágólapra másolva!
A SorozatWiki szerint megvan az X-Faktor második szériájának kezdési időpontja: a tehetségkutató műsor szeptember 3-án indulhat az RTL Klubon.
Vágólapra másolva!

A SorozatWiki információja szerint az RTL Klub szeptember 3-án indítja az X-Faktor második szezonját. A blog szerint ezen a napon 20.00-tól az első előválogató (melyről képeket itt talál) körülbelül másfél órás összefoglalóját láthatják a nézők, az elődöntők várhatóan szeptember végén vagy október elején indulnak. Az RTL Klub hivatalosan egyelőre nem kívánja nyilvánosságra hozni, mikor indul a műsor.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál

A tehetségkutató műsort - az előző szériával ellentétben - Ördög Nóra egyedül fogja vezetni, a mentorok viszont ugyanazok maradnak, így Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós is újra szerepel a produkcióban - utóbbi itt mesélt az [origo]-nak az új évadról.

----------------------------

A cikk megjelenése óta az RTL Klub hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 3-án indul a második X-Faktor, a csatorna augusztus 17-én kiadott, őszi műsorstruktúrát ismertető közleményében is ez a dátum szerepel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről