A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNNagy Bernadett
11:30BirkózásReetika Reetika-Bernadett Nagy
HUNMuszukajev Iszmail
12:20BirkózásIszmail Muszukajev-Ernazar Akmataliev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

Emmyért indul a Trónok harca, a Gengszterkorzó

Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint szeptember 19-én hajnalban osztják ki a 2011-es Emmy-díjakat, jó esélyekkel indul az HBO két sorozata, a Trónok harca és a Gengszterkorzó.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint szeptember 19-én hajnalban osztják ki az amerikai televíziózás legfontosabb díjának számító Emmyt. A drámai sorozatok közt jó esélyekkel indul az HBO két sorozata, a Trónok harca és a Gengszterkorzó (a képen), de elvileg nyerhet a Férjem védelmében vagy a Dexter is. A komédiák közt egymással vetélkedik a Glee, a Modern család, az Agymenők, a realityk közt pedig felvonul a sokat nyert Amazing Race, az American Idol és a Szombat esti láz amerikai megfelelője, a Dancing With The Stars. A tévéfilmek és minisorozatok közt nyerhet a Kennedyk (amelyet az MTV vetít majd), a Mildred Pierce (HBO) vagy A katedrális (a Tv2 adja).

A női főszereplők közt esélyes a drámai kategóriában Julianna Margulies, Elisabeth Moss, de megint jelölt a magyar származású Mariska Hargitay, a férfiak közt pedig ott találjuk Steve Buscemit, Michael C. Hallt, Hugh Laurie-t. A férfi mellékszereplők közül Emmyt kaphat Peter Dinklage a Trónok harcá-ból (vele az [origo] interjút készített az első évad forgatása után).

hbo

A komédiasorozatoknál Alec Baldwin, Steve Carell, Jim Parsons is ott van a mezőnyben, nem is lesz könnyű dolga a visszatérő Matt LeBlanc-nak. A komédiák esetén a női főszereplő kategória is erős, ott van Edie Falco, Tina Fey és Amy Poehler. A jelöltek listája itt található.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!