Charlie Harper visszatér a Két pasi - meg egy kicsibe

Vágólapra másolva!
A kirúgott Charlie Sheen kinyírt karaktere, Charlie Harper újra megjelenik a Két pasi - meg egy kicsi-ben, igaz, egészen másként, mint legutóbb láthattuk. Csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet!
Vágólapra másolva!

Az itthon a Viasat3-on látható Két pasi - meg egy kicsi korábbi főhőse, Charlie Harper visszatér egy epizód erejéig, annak ellenére, hogy a történet szerint életét vesztette, alakítójától, Charlie Sheentől pedig számos botrány után váltak meg a producerek.

Forrás: CBS

Az Egyesült Államokban jelenleg futó, kilencedik széria egyik történetszála a köré csoportosul, hogy Alan Harper miként tud megbirkózni testvére halálával. Lelkiállapotát korántsem javítja, hogy Walden (a Sheen helyébe lépett Ashton Kutcher) hátrányos helyzetű gyermekeknek adományozza Charlie zongoráját.

Az esemény hatására Alan kissé eszét veszti, így azt hiszi, hogy ő Charlie: a korábban megölt karaktert tehát nem Charlie Sheen, hanem az amúgy Alant játszó Jon Cryer fogja megjeleníteni. A férfi egy ideig ugyanúgy viselkedik, mint elhunyt bátyja, sőt ugyanolyan öltözékben flangál a lakásban - amiről az Entertainment Weeklynek fotója is van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!