A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Alapszereplőt nyírtak ki a Született feleségekben

Vágólapra másolva!
A sorozatból nem először távozik erőszakos halállal alapszereplő, ez történt a legutóbbi epizódban is. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy kiderül pár részlet!
Vágólapra másolva!

A tévésorozatok nézettségnövelési lépései közé tartozik egy-egy karakter likvidálása, ilyenkor a sajtó is többet foglalkozik az adott szériával. A Született feleségek eleve egy nem természetes halállal kezdődött, rögvest az elején lőtte magát fejbe a későbbi narrátor, Mary Alice Young, fikciós karakter.

A sorozatban újabb figurát likvidáltak, hat résszel a vége előtt, és ennek híre ment, noha minden stábtag, szereplő titoktartási nyilatkozatot ír alá ilyen produkciók esetében. A karakter megöléséről először a Nicollette Sheridan kontra Marc Cherry perben esett szó, onnan került a hír sajtóba.

A színész és a karakter nevét fehérrel írtuk, csak akkor olvassa el, ha nem zavarja egy sorozat nézése közben, hogy előre tud eseményekről. Kijelölve a szöveget olvasható a név: Mike Delfino (James Denton) nélkül megy tovább a széria.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!