A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ittasnak találták, megússza a pert a fecsegő Való Világ-szereplő

légy képben, Évának hetei vannak hátra, VV Éva, Bauko Éva
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jának negyedik évadjában szerepelt Baukó Éva Dopemannek adott interjújában arról beszélt, hogy szerinte a VV4 alatt manipulálta a szavazást a csatorna.
Vágólapra másolva!

Nagyjából fél évig volt képernyőn minden este Baukó Éva a Való Világ negyedik szériájában: az elsők közt ment be, a végén jött ki a villából, de nem tudott nyerni. Később nem kapott munkát a tévétársaságnál (amely több volt villalakót alkalmazott a Cool tévén), egyszer ittasan jelent meg vendégként egy műsorban, utána pedig nem is hívták többet.

A realityszereplő a Dopeman TV-nek adott videóinterjújában arról beszélt, hogy amikor Alekosznak mondogatta, hogy úgyis ő nyeri a valóságshow-t, behívták a riportszobába, hogy leállítsák. Egy félmondattal arra is célzott, hogy szerinte az RTL belenyúlt a szavazásokba is.

"Aki megnézi ezt a videót, láthatja Éva viselkedéséből, hogy nem lehet komolyan venni, a szavai nem józanságról árulkodnak. Épp ezért nem tervezünk jogi lépéseket ellene. A nyilatkozata őt minősíti, nem pedig az RTL Klubot. Az egész dolog egyébként nem meglepő: aki nézte a VV4-et, nyomon követhette, hogy Éva gyakorta nem éppen józanul összevissza beszélt" - nyilatkozta Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!