A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Új Hal a tortán, bejelentések - rákészül új csatornájára a TV2

supertv2
Vágólapra másolva!
A SuperTV2 indulását megelőző napon, november 1-jén vezeti fel az új csatorna indulását a TV2. A SuperMokka nulladik adása, speciális Hal a tortán, és SuperAktív ad ízelítőt a nézőknek a programkínálatból, valamint egy nagy bejelentésre is sor kerül.
Vágólapra másolva!

A november 2-án új csatornával bővül a TV2-csoport kábelportfóliója. A SuperTV2 indulása alkalmából három tematikus adás készül. 15 órakor kezdődik a SuperMokka, melynek nulladik adásában Liptai Claudia és Till Attila beszélget a meghívott vendégekkel, köztük a két új műsorvezető párossal, Fenyő Ivánnal és Kovács Patríciával, valamint Váczi Gergővel és Lang Györgyivel - közölte a TV2.

18 órától a SuperAktív teljes egészében a SuperTV2-vel foglalkozik. A nézők - többek között - Sági Szilárd szakértő kommentárjával betekintést nyerhetnek a Hal a tortán kulisszatitkaiba, közelebbről is megismerhetik a SuperMokka műsorvezetőit, bemutatkozik a csatorna hangja, Náray Erika és A Nagy Duett kapcsán egy bejelentés is várható.

19 órától a Super Hal a tortán kerül képernyőre. Az új epizódban korábbi adások pár győztese mérkőzik meg egymással, halloween-hangulatban. A versenyzők most egy napon mérik össze főzőtudásukat, a menüsor egy-egy fogását elkészítve. A szereplők: Bangó Margit, Hargitai Bea, Lakatos Márk, Rákóczi Feri és Zsidró Tamás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!