Ugyanazzal a címmel jött elő az RTL és a TV2

homeland
Vágólapra másolva!
A belső ellenség alcímen két új sorozat is indul hamarosan, de más tévén, és persze egészen más tartalommal.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub a január 28-i sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy megvette az RTL II-re elmúlt két évad egyik legjobb sorozatát, a Homeland-et, amely egyfajta terroristás-elhárítós pszichológiai dráma, nem túl sok akcióval, de igen sok feszült perccel, kimagasló színészi játékkal, sok nyomorúsággal. A széria Homeland - A belső ellenség címen fut majd.

A sorozatjunkie.hu figyelt fel arra, hogy ilyen alcímmel indul már amerikai sorozat itthon a közeljövőben: a TV2-csoporthoz tartozó Pro4 csatornán hamarosan rajtol a Last Resort akciósorozat, amelynek szintén A belső ellenség lesz az alcíme. Ebben a sorozatban egy amerikai tengeralattjáró kapitánya megtagadja a parancsot, hogy pakisztáni városokat atombombával támadjon, helyette elfoglal egy kis trópusi földdarabot egy NATO-bázissal, létrehozván egyfajta szigetállamot.

A két szériából messze a Homeland a sikeresebb, nálunk is előkelő helyen végzett a 10 legjobb sorozatot tartalmazó listán, miközben a Last Resort csak fél évadot, 13 részt kapott az ABC-től a kasza előtt.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről