A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Nem ihatnak több alkoholt A Nagy Duett szereplői

sztárok, Érzelmi hullámvasútra ült Liptai Claudia, Nagy Duett
Vágólapra másolva!
A Nagy Duett vezetői úgy döntöttek, hogy az élő adás biztonsága érdekében a stúdióban tilos szeszes italt fogyasztani. Korábban iszogattak a show szereplői.
Vágólapra másolva!

Kovács Lázár vitt először házi pálinkát A Nagy Duett show-jába, amit el is fogyasztottak a fellépők. Elő is kerültek a poharak, a fellépők pedig lelkesen koccintgattak, ha éppen nem voltak színpadon - írta a Bors. A szakács és Détár Enikő ­ki­esése után sem lett vége az iszogatásnak, valaki mindig meglepte egy üveg itallal a csapatot.

A lap által megkérdezett fellépők közül csak a Jóban Rosszban szereplője, Cseke Katinka vallotta be, hogy tényleg ivott a show előtt alatt, de már bánja. "Az a helyzet, hogy szinte sosem iszom. Szilveszterkor is maximum egy pohár pezsgőt. A műsor alatt viszont olyan felfokozott volt a hangulat, hogy az egyik adás alatt lecsaptam egy kupicával. Valószínűleg miattam tilthatták le az öltözői piálást, mert engem az a pohár szó szerint agyonvert. Aki nem iszik, arra egy pohár pálinka is úgy hat, mint másra egy egész üveg. Még jó, hogy addigra mi már túl voltunk a szereplésen" - magyarázta.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!