A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem biztos a happy end a Társas játékban

Vágólapra másolva!
Az HBO sorozatának második évadja októberben folytatódik, magyarok írták a komplett második évadot. Simon Kornél sejtelmes, szerinte egyáltalán nem biztos a boldog végkifejlet.
Vágólapra másolva!

„Dávidot és Lénát nyugodtan nevezném a történet Rómeójának és Júliájának. Ők ketten képviselik a lírai vonalat a sztoriban, éppen ezért az ő konfliktusaik a legkevésbé humorral fűszerezettek. Olyan kanyart vesz az életük - a szó legszorosabb értelmében - ami után az utolsó pillanatig nyitva marad a kérdés: vajon tragédia vagy pedig happy end felé haladnak a szereplők" – mondta el Simon Kornél, aki több Shakespeare-darabban is játszott már.

Társas játék Forrás: HBO

„Úgy fogalmaznék, hogy a karaktereink egy hánykolódó kis csónakban ülnek, körülöttük pedig egyre hangosabban morajlik a tenger. A hullámok már-már átcsapnak a fejük fölött, és legyen bármilyen vidám hangulatú a Társas játék, a következményekkel Dávidéknak is meg kell birkózniuk. Ennek a kibontását láthatják majd a rajongók a következő 13 részben" – tette hozzá.

Az Origo nemrég járt egy látványos forgatáson, riportunkat itt olvashatja. Simon Kornél hosszabban is mesélt karakteréről, a cikk itt található.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!