A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Új orvos rendel az RTL Klubon

The Dr. Oz Show , orvos, sorozat
Az amerikai orvos, Dr. Oz
Vágólapra másolva!
Az amerikai The Doctor Oz Show magyar változata ősszel indul az RTL Klubon, egészségügyi kérdésekben nyújt eligazítást a nézőknek.
Vágólapra másolva!

A Dr. Tóth című műsor vezetője és egyben "az ország háziorvosa" dr. Tóth Tamás lesz, aki már számos magazinműsorban megfordult vendégként a csatornán, és az X-Faktor versenyzőit is számos jó tanáccsal látta el a verseny ideje alatt - az RTL Klub egyelőre mégsem közölt róla képet, az esti Fókusz-ban mutatja be az orvost.

Az egészségügyi problémák és a lehetséges gyógymódok egyre gyakoribb témái az internetes fórumoknak, és sokan hajlamosak a világhálón talált cikkek alapján diagnosztizálni magukat. Az RTL Klub új műsora ezen próbál segíteni, de többek között szó esik majd különféle betegségekről és tüneteikről, segítséget nyújtva azoknak, akik téves információk alapján félrekezelik magukat.

Dr. Tóth eredetije, az amerikai Dr. Oz Forrás: The Dr. Oz Show

Emellett a Dr. Tóth életmódtanácsokat és táplálkozási tippeket ad, valamint az egészség megőrzését, illetve a gyógyulást segítő termékeket is bemutat. A műsor készítői komoly orvosi csapattal dolgoztak együtt.

A műsor eredetije, a The Doctor Oz Show idén már az ötödik szériát kezdi az Egyesült Államokban. A töretlen siker titka a műsor kulcsfigurája, maga Dr. Oz, aki nemcsak megvizsgál vagy konzultál az adott terület szakértő orvosaival, hanem maga is kipróbálja a javasolt módszereket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!