A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMárton Viviana
09:33TekvondoRuth Gbagbi-Viviana Marton
HUNMagyarország
10:40Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország
10:50Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
11:00Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
11:10Kajak-kenuKajak 500m-páros elődöntő 1
HUNLigeti Dániel
11:40BirkózásDaniel Ligeti-Ashton Mutuwa
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
NyílNyíl

A Sztárban sztár zsűrijét kritizálta a kieső

Nagy Sándor, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A második adás után Nagy Sándor esett ki a TV2 show-jából. Mező Misit alakítva a Magna Cum Laude Pálinka dalát adta elő.
Vágólapra másolva!

Produkcióját a zsűritagok közül főként Bereczki Zoltán kritizálta, szerinte túlzásba vitte a mozgást, vissza kellett volna fognia magát, Mező Misi nem így szokott viselkedni a színpadon. Nagy Sándor úgy gondolja, elég nehéz dolga volt az énekes megformálásával, egyrészt a hangját sem könnyű visszaadni, másrészt Misi nem olyan szélsőséges előadó, mint az első adásban megformált Janicsák István a Z'Zi Laborban. Bereczkinek csak részben ad igazat, szerinte a Sztárban sztár zsűrije nem következetes.

"Egy dolog hiányzott az egésszel kapcsolatban, és tudom, hogy nem erről szól a műsor, mert nem a zsűri dönti el, hogy ki marad bent és ki nem. De egy picit megütötte a fülemet, hogy valakinél azt mondják, hogy tök jól hoztad a figurát meg a hangot, valakinél meg azt mondják, hogy igazából nem hoztad sem a figurát, sem a hangot, de jó volt, jól éreztem magam. Ezt a fajta következetességet hiányoltam a dologból, és ezt nem azért mondom, mert én kiestem. Már az első adásnál feltűnt nekem, hogy hogy lehet az, hogy így ítélünk meg valakit, aztán meg teljesen más szempontok szerint" – mondta a Mokkában.

Kíváncsi lett volna, hogy női előadót hogy formál meg a műsorban, és annyiból sajnálja még a kiesést, hogy egyéb feladatokban nem próbálhatja ki magát.

Forrás: Ruff István

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!